Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bär blodets färg

Vad trött jag är på vissa
som bråkar och förstör
de verkar älska hatet
skriker gormar, man hör

Våldet är deras fader
bär blodsfärgade spår
riktiga gaphalsar är de
deras munnar öppna står

Fred och frihet är borta
gillar sparka folk på ben
och tycker man annorlunda
får man räkna med påkar och sten






mare











Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-01 13:35



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Så riktigt skriver under
2013-12-01

  louisegirl

Så sant!
Bra skrivit!
2013-12-01

  Bibbi VIP
Så är det. Sann beskrivning.
2013-12-01

  Larz Gustafsson VIP
Och detta gäller inte bara naziskins.
Ibland är de värsta de civiliserade, sofistikerade och kultiverade intellektuella.
Deras krigföring är mer subtil. Bl a tar den sig uttryck i lobbying och opinionsmobilisering.
Men att denna gruppering skulle ha en viss politisk färg tvivlar jag på.
Det finns även en blå mobb.

2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP