Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag förgås av ensamheten...


Det hjälper inte med pengar

Min säng var stor och tom
-den saknade dig
-jag saknade dig

Jag kastade ut den gamla
och köpte en ny
i hopp om att jag skulle glömma

Min nya säng är skön
men likförbannat både stor och tom




Fri vers av Ikna
Läst 522 gånger
Publicerad 2006-03-13 21:44



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
du jag känner igen mig så väl, bokstavligt talat
jag ligger ensam i en jävla bred dubbelsäng
i hopp om att den skall rymma min sorg eller något,
det gör ju bara ondare..
2006-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ikna
Ikna