Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meterologi

Jag lärde mig aldrig att förutse
väderomslaget i dina ögon.
Drogs till värmen. Djupet.
Så plötsligt kylan som grep tag. Hårdheten.
Regnet som föll.

Sökte så länge en säker prognos. Läste tidvatten,
strömmar och norrsken.
Dina ögonblick fanns inte där.
Lämnade inget kvar.




Fri vers av Sara Boström
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-03-13 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström