Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så...

Det var en sådan dag idag

Jag hade en igelkott i min hals

Elaka fjärilar med brinnande vingar i magen

Stora stenar runt mina fötter

En soffa på mina axlar

En kylskåp på mitt huvud

Jag klarade mig igenom dagen

Med all tyngd

Smärta

Men hoppas

Att en sådan dag kommer aldrig igen

Så ont

Ont det gör






Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-02 19:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och berörande..kramar till dig vännen ;)
2013-12-03

    ej medlem längre
Jätte bra text!
2013-12-03

    ej medlem längre
Usch då.. Krya på dig
2013-12-03

  Angel of love
Såna otrevliga dagar väljer man gärna bort. I morgon är en bättre dag, kram
2013-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino