Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets dans

Jag har levt mitt liv

härtill var jag född och tvungen

under en mörk oktobernatt

ur ett sköte sprungen

Jag har gått mina mil

jag har gjort mina resor

vunnit mina segrar

ridit ut mina nesor

Jag har ätit gott

jag har supit

jag har stått för min sak

jag har även krupit

Jag har jobbat hårt

jag har ofta slappat

jag har tagit strider

och sällan sjappat

Jag har lärt mig

och jag har glömt

jag har levt i verklighet

och jag har drömt

Tack för att just jag fick denna chans

att dansa livets underbara dans.

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-03 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver