Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var en gång en tomte som hade blivit förtrollad till en häst... Här fortskrider vår stafettskrivna adventskalender i 2 x 24 delar. Missa inte kvällens drömLucka 3 hos Skrot & Korn : http://www.poeter.se/Medlem?author_id=45530


HÄSTEN PÅ SKRIDSKOR [vakLucka 3]







jullängtan framlider

trähästen fortskrider

saktmodet bortrider



      träskor bliva skridskor

      fyrbent bliver trebent

      mattblick blir helt blankskir



glänsande isdansen

gnäggar åt grissvansen

glöggar runt risgröten



      tomten spanar älvan

      vackrast längs med älven

      välver sig i spegeln

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-03 16:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
å så vacker
och menar jag inte bara han på isen
utan verkligen även texten

mitt datorsega snart kommer snart
kanske köper jag en ny i morgon

2013-12-03
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP