Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill

Nä inte är det slut än

Jag vill inte

Jag vill bli sed

Jag vill att du längtar

Efter mina kyssar

Efter mina ord

Jag vill att du drömmer om mig

Att du räknar dagar

sekunder

Att du plockar blommors blad och tänker på mig

Älskar

Älskar inte

Jag vill att du tittar på klockan

Och önskar att tiden går fortare

Jag vill att du tittar mot stjärnor

Och hoppas se mina färger

Mina ögon

Jag vill

Men du tänker inte ens på mig




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-04 00:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan stark i längtan ...Känns och berörs inom vännen!
2013-12-04

    ej medlem längre
Bygger upp så vackert, men blir så sorgset sen.
Berör
Kram
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino