Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
02.12.2013 Måndag. Udda känslor i vintermörkret.


Tänd ditt ljus

Jag är ledsen för din skull.
Vi lejdes av verkligheten,
för alla vilset hemlösas
irrfärder till sanning.

Men nu gråter dina gröna ögon av svek.
Jag vet, du visste bättre!
Vi har alla sett våra egna felsteg,
utan makten att bestämma över avgrunden.

Och nu låter vi duvorna välja vår flykt,
från apati till briljant amatöraperi!

Gråt inte för mig Valentina,
utan låt din sovande kropp
värma min bädd.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-04 06:38



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Mjukt rannsakande text. Den sista strofen är verkligen briljant med sitt tilltal till Valentina och det vädjande "låt din sovande kropp / värma min bädd". Mycket vackert!
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP