Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försöker

Jag tittar djupt inne i dina ögon

Jag försöker se

allt det jag älskat innan

Stark man

Känslig

En som kan allt och lite till

Jag försöker göra mina ögon extra starka

Att kunna se igenom

Men det är så svårt

Då gråten i halsen

Tårar i ögonen

Gör att jag tappar andan

Och vänder mig om

Ännu en gång

Så känner jag mig

Så ensam

Med dig.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-04 20:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Orden berör! Sänder värme till dig ...kram
2013-12-05

    ej medlem längre
Stark berörande text...
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino