Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig

låt mig slippa skriva om regn
och hjärtan som går sönder
om vattendroppar på fönsterrutor
och sprickor i fasaden
ge mig palmer, ge mig hav
ge mig något, vad som helst,
bara det består

fyll mina block med solsken och vita stränder
med billigt vin och franska nätter
låt musik strömma ur mina fingrar
och fyll mitt hjärta med någon annans melodi

låt mina fötter sväva ovanför marken
och min kropp röras i harmoni med mina tankar
och snälla, snälla
få det att sluta regna
och ta fram solen
från dess gömställe igen




Fri vers av ständigtkaos
Läst 287 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-04 22:32



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Dina önskningar klär du bedjande ord. Vackert!
2013-12-05
  > Nästa text
< Föregående

ständigtkaos
ständigtkaos