Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsätter stå rak med egen åsikt, alltid retar man någon ;)


Alla får vi ha en åsikt

Det sägs ju att vi har yttrandefrihet
så då är det bara att köra på..
men man får passa sig för påhopp
för gillas inte din åsikt och tankegång
då kan du bli angripen och påhoppad
särskilt av journalister i ljugarmedia
de älskar att vinkla när de skriver
och lägger gärna lock på sanningen..
jag har slutat att tro på dem
jag tror bara på Gud ;)





mare













Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-07-21 20:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-07-23

  princess in the new world
Det gör du rätt i för det är bara han som är riktigt värd att tro på och han sviker aldrig utan är pålitlig. Javisst är det så att media gör storyn till sin egen oavsett om det är sant eller inte därför måste man också vara försiktig med att tro det man läser för det är absolut inte alltid sant. Man måste gå till den ursprungliga källan alltid för att få sanningen. Ja jag tror aldrig på det jag läser eller debatter i Tv för även där har de ibland klippt filmer så att det kan låta på ett helt annat sätt än var det är i verkligheten!
2014-07-23

  Wallpaper punch
ja, tack och lov. Även du, mare
2014-07-21

  Valter Örn VIP
Leve yttrandefriheten
2014-07-21

    ej medlem längre
Det är gott!
2014-07-21

  Bibbi VIP
Applåd!
2014-07-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP