Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken i en snöstorm

Just nu står jag här,
med blå läppar,
såriga fingrar

Låt mig få komma in
Ditt hjärta är stängt
Din dörr är reglad
I all evighet utelåst

Om du nuddar mig,
då tinar jag

Om du anstränger dig,
så värmer du mig

Om du tar dig tid,
går i mina skor

förstår du...




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 539 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-06 09:40



Bookmark and Share


  Robert Halvarsson
Mycket vackert skrivet, Henrik.
2013-12-11

  Katinka VIP
Jösses vad vacker dikt!
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg