Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom död ledares fasad

En stor ledare är död
men var inte så omtyckt av alla
han var grundare och ledare
för ANC: s militanta gren
som angrep vita, strejkbrytare
och antikommunister
varför han blev satt i fängelse
berodde på terroristbrott..
nu hyllas han av globalister,
kulturmarxister, liberaler och anti-vita i allmänhet
det märks tydligt att han var rasist
de verkar idag bli smekta medhårs
som t.ex rapparen Timbuktu
som nyss fick ett fredspris hos regeringen
de trampar på svenska folket
vi är ett mycket givmilt land
och när det gäller rasism
står vi långt ner på listan...
men det ska ledarna lägga lock på
det är dom som förstör vårt fina land
de glorifierar lögnen
applåderar till våld hat hotfyllda ord
och trampar ner sanningen!







mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-06 12:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
på ett sätt har du rätt !!

"dom" är det synd om---
vi är rasister
ändå säger vi bara-
sanningen
2013-12-07

  mare VIP
Blir man angripen
måste man försvara sig
händer ofta att folk
på poeter blir påhoppade
i skrivna kommentarer
inget ovanligt..
2013-12-06

  Ida-Marianne
Hmmm... I kommentatorsfälten ska man väl inte angripa varandra?
2013-12-06

  mare VIP
Mitt hjärta är mycket öppet!
Läs på lite...jag tycker du ska läsa på!!
Min text har verkligen
påverkat dig! ;)
2013-12-06

  Nina Ahlzén
Att Mandela var rasist? Nu har du väl fått det mesta om bakfoten? Sanningen är en helt annan. Läs på lite och öppna ditt hjärta.
2013-12-06

  mare VIP
Jag skriver sanningen!
Du klarar INTE av den!

2013-12-06

  Nina Ahlzén
Tyvärr kan jag inte låta bli att reagera när någon uttalar sig så uppenbart rasistiskt.
2013-12-06

  mare VIP
Till Nina:
Du ger aldrig kritik
men bara om du kan "angripa"
dina ord klingar falskt
jag håller för öronen!
2013-12-06

  Nina Ahlzén
Å herregud vilken smörja! Du trampar verkligen runt i ett träsk av ignorans. Bara detta;" det märks tydligt att han var rasist..."(sic!) Pinsamt.
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP