Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kunde stoppa orden

Folkmassan tålde inte personen
som hade annan tankegång
istället för att visa respekt
började de skrika och gorma högt
buropen ekade över samlingen
luften innehöll en otäck hatstämning
det bästa var att personen som talade
bara fortsatte framföra sitt budskap
ännu starkare ännu högre
för orden skulle bara ut i ljus!






mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-06 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP