Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sägs att receptfri hemorrojsalva används som antiskrynkelmedel kring ögonen... är det sant så är det väl snart en prishöjning att vänta. Bild på ett öga. Mitt.


Oculoproct


Vad är detta för en produkt?
För syn, eller för lukt?
Vad ska den vara bra för?
Smärta, rynkor eller odör?
Men snälla, svara då på min fråga!
Är det sant, ska jag verkligen våga
Närma mig hornhinnan och tårkanalen
Med samma salva som till analen?
Salvan tycks enbart ha parfymerats
Men priset har då mångdubblerats
Rynkig hud eller ömma varicer
Hade fordom olika priser
Men varför då, säger farmaceuten
Ska röven dofta sämre än käften?
Så tänk med hjärtat på ögat och rumpan
Och lägg en tub i julklappsstrumpan!




Bunden vers av Solitaire VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-07 00:45



Bookmark and Share


    tramp
hahah årets julklapp kanske ?!
2013-12-07

    ej medlem längre
Hahahaha!Cool!=)
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP