Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min inkorg finns jag...


när solen gått i moln

skriver jag

långa svar

till mig själv

föreställer mig

ett annat jag

med förnyade tankebanor

hypotetiska framtidsplaner

och 2500 vänner på facebook

det gör inget

att det är en saga

för vem vet

om det är på riktigt





Fri vers av L.byström
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-07 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström