Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen helas på djupet

Befriande att få vandra i naturens oändliga mark
bli smekt av havets friska vindar
sitta vid stillhetens vatten där tystnad bor
och dricka skymningens vackra penseldrag
vakna en tidig morgon och insupa gryningens ljus
höra vågens mjuka rörelse mot strand..






mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-28 12:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det är läkedom.
2014-01-11

  Katinka VIP
Den känns på djupet. Passar din bild också.
2014-01-02

  Kajsa Karin VIP
Vacker bild du ger oss och ja naturen har en helande kraft på många av oss.
2013-12-29

  queenia
Tack för din enormt vackra tavla av sköna ord.
2013-12-29

  Bo Lövhalka
Berörande och fint skrivit!
2013-12-28

  Rozsi.kovacs

Så ljuvligt skriftat
2013-12-28

  louisegirl
Underbart vackert skrivit!
Jag känner själaro!
Bra förmedlat!
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP