Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osar hett om orden

Tänk att en del aldrig lär sig
de bara ÄLSKAR att ATTACKERA
och SLÅ tillbaks med sina skrivna ord
för det stör dem att det man
skapat ner på papper
går emot deras uppfattning..
man får passa sig så att man
inte blir utsatt för stenkastning
eller bränd på bål..
men motstånd tillhör ju livets dagar
så det är bara att fortsätta sitt uppdrag
och utföra det som man är kallad till!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-08 13:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, det är bara att fortsätta.
2013-12-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP