Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
09.12.2013 Måndag. Uppladdningsbart batteri, tack!


Är det redan Jul*

Mitt lyckliga jag!!
Här sitter jag och dränerar mina ådror
på hopplösheten.
När helt plötsligt livet ser mig igen
mitt i de tomma ekonas gränder.

Han bär mig!!
Liv, mitt liv! Gråt inte!
Ja, nu ser jag möjligheterna
dansa in i juldekorationerna
och ut till porten.

Jag behöver ingen tomte längre!
Har jag burit fram en skatt
i andras ögon?!?

Det gör mig glad.

Halleluja!

Verkligen....

Glad...




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-10 06:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mkt fin :)

förlåt mig..
och säg att du finns, även för mig?
2013-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP