Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åsiktsfrihet!

Frihet att få tycka
finns snart inte kvar
få yttra sina tankar
en rättighet vi har!

Nu haglar det attacker
över frihetens ord
tid att spänna bågen
och försvara dem på jord!






mare










Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-11 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP