Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tre år senare

hans ena hand smekte mitt bröst mjukt
våra kroppar var varma och han andades häftigt
julimorgonens ljus sken in genom gardinerna och jag såg hans kropp i fint kontrast
han kysste mig mjukt sen lite hårdare och hud pressades mot hud
flämtningarna måste hörts ut men omvärlden fanns inte just då
kinderna var rosenröda på solbränd hy
det var bara vi och vi var ett mot vita lakan under en sen julinatt, tidig morgon
efteråt sög vi njutningsfullt på varsina cigg och lyssnade på fåglarna som kvittrade runt omkring
därefter ett sista, antar jag, hejdå

fan vad jag undrar än idag hur du såg på allt
och varför allt vart som det vart




Bunden vers av juliamaria
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-11 16:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alltså. Du.

Så jävla fint.
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

juliamaria
juliamaria