Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min penna ryter till!

Vinden över Sverige
stormar nu hårt
livet har blivit värre
fler har fått det svårt!

Arbetslösheten fortsätter
lite pengar en del får
en del får ingen bostad
helt ensamma står!

Klyftorna syns tydligt
politiker bor bra
och de verkar ju gilla
att från folket ta!

Gränsen har passerats
förfall bor i dess spår
människor är tyngda
många gråter sorgens tår!

Det skälver nu i grunden
det faller snabbt ihop
politiker bryr sig inte
att höra folkets rop!

De fortsätter köra över
diktatur i högsta grad
och folk som går emot dem
gör dem inte glad!

Tur att vi får "yttra oss"
vi får tycka vad vi vill
för ingen ska få tysta
jag fortsätter ryta till!!







mare







































Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-13 11:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med.
2013-12-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP