Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

December 13





Grånad över gränder
December dyblöt och dov av dis
Illa far landet
Välfärd vacker slås till spån och flis


Som rättfärdiga rådiga
De alltid och enbart godaste gärning gör
Fruktar ingen dödlig man
Men fruktar den dumhet som aldrig dör


Med tungan på vågen
Röster för rovdrift och öppen eld
Förfalskade fotografin
Står till prydnad på spiselkransens häll




Bunden vers av sundino
Läst 235 gånger
Publicerad 2013-12-13 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sundino