Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

Ibland undrar jag varför jag gör så här mot mig själv
Ibland kan jag inte vakna upp utan att ha dig här
Att inte ha dig här hos mig gör att mitt hjärta är i tusen bitar
När du är hos mig så är mitt hjärta helt
Jag orkar inte sakna dig så här mycket
Ibland vill jag bara att du ska vara hos mig
Jag saknar dig och jag älskar dig mer än någonsin




Fri vers av EmelieeKarlsson
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-13 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmelieeKarlsson
EmelieeKarlsson