Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förblöder

spyr upp allt jag är
och mitt huvud sprängs i bitar
det är söndag, men jag är inte bakis idag
tankarna har bara krockat med varann
och mina känslor har kollapsat

jag skulle vilja veta
om jag har hjärntvättat mig själv igen
eller om det är sanningen jag märkt
jag tror inte på att du älskar mig

bekräftelsehora eller ej
din uppmärksamhet övertygar inte mig
visst att ett och ett halvt år har gått
men ditt hjärta må bara luras med dig


bråk igår
bråk idag
bråk varenda jävla dag
vi skjuter ner varann gång på gång
ändå blöder vi när vi inte setts på ett litet tag

är det här kärlek är jag inte säker på om jag vill vara med längre




Bunden vers av juliamaria
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-15 14:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
partens uppmärksamhet bör bestyrkas via aktiva handlingar och total tillgivenhet

parten bör ej bråka med dig, bara älska dig

bekräftelse, i maximalt överflöd, bör du alltid och för evigt få

2014-01-23

    ej medlem längre
Rackarns vad bra skrivet
2013-12-15
  > Nästa text
< Föregående

juliamaria
juliamaria