Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennan är vassare än svärdet

Kaffearomen fyller rummet
två smörgåsar ligger på fat
morgonstunden är härlig
bara sitta och vara lat
men först så ska min penna
få arbeta vid bord
den måste, bär ett uppdrag
att förmedla mina ord..






mare
















Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-12-16 10:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skriv på bara Mare!
2013-12-22

  Dandelion
Sådärja...
2013-12-16

  Bibbi VIP
Beundrar Dig.
2013-12-16

  Rozsi.kovacs

mycket vackra o betydelse fulla ord
som lyser vad du känner inombords
2013-12-16

  KYREUS of Sweden
Starka ord och intentioner!

Gillas!
2013-12-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP