Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom, vi ska åt samma håll!

Om du sätter dig här intill mig
ska jag värma din frusna själ.
Jag ska göra vad jag kan
för jag vill dig bara väl.
Allt det hårda som du byggt.
Ett försvar som stänger igen
och omöjliggör en öppning
som skulle leda dig hem igen.

Jag vill visa dig en väg
om du vill vara min närmsta vän.
Jag vill så gärna gå bredvid dig
och låta livet vägleda oss sen.

Om du blundar kan du se mig.
Hur jag finns där för dig.
Även när det finns ett avstånd
sänder jag små hjärtan till dig.

Det finns inget att förlora.
I det som sker förs vi fram.
Det finns inget som är kartlagt.
Vi skapar själva var vi har varann.




Fri vers av Suzie B VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-17 20:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra förmedlat ;)
2013-12-18

  Kim VIP
Allt har sin tid. Ett försvar kan vara nödvändigt en viss tid… en tid under uppbyggnad!
2013-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP