Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarnas illusion

Den gestalt som funnits
i mina drömmar

Den skugga som följt
mig i mina tankar

Den figur som varit
med mig flera gånger

Jag letar
och
jag letar men
finner dig ingenstans

Så.... finns du?
eller är det bara
ett spöke som följer mig
i mitt huvud

Du?
Finns du verkligen?

Jag vill fråga dig,
en sak.
Men jag vet,
just nu inte vad.




Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 225 gånger
Publicerad 2013-12-17 22:31



Bookmark and Share


  axveronika
Bra skrivet och så kan man undra
2013-12-17
  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson