Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet av en epok.

Denna
ljuva underbara tid,
den är nu över.

Att
få denna epok
förbi,
är det skönaste
jag någonsin känt.

Denna
era är nu över
och det njuter jag så
ljuvt över.


Hej då,
jag säger bara
Hej då till denna era!




Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-22 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson