Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ängeln.

Den ängel
Som fanns vid min sida

Den ängel
som var där
när ingen annan
vad där

Den ängel
som jag undrar?
Vart har du tagit
vägen?

Den ängel
som med sitt
silkeslena hår
sin himmelska gloria

Den ängel
som bara försvann
utan ett spår

Så vart är du?
Den ängeln
som jag gillar allra
mest?




Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-07 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson