Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallna ängeln

Du
Som kom
Ner från himmelen

Du
Kom som en
Skänk från
Ovan

Jag
Trånade efter dig

Jag
Ville hålla
Om dig

Sen
En dag
Så bara
Försvann du

Du
Försvann som
Om du
Steg upp
Till himmelen
Igen?

Vart?
Vart tog?
Vart tog du?
Vart tog du vägen?




Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-21 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson