Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur \'\'Begrepp och tillämpning\'\'


Clitografi

 

Ett interaktivt
lubricerande ämne
som med
förstånd och fingertoppskänsla
kan bringa
strålande välstånd
och
själslig harmoni

 

 

©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 511 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-03-14 23:29



Bookmark and Share


    Erika H
*Ler stort*
Just den där fingertoppskänslan är essentiell. För välstånd och harmoni och det utöver.
Härlig liten text om det stora njutbara i livet.
2014-09-11

  Agnes
Ops?!! En sanning som tåls att sätta på pränt.
2006-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP