Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk seglar förtryckta

Det är trångt i Sverige
luften känns så kvav
folk seglar förtryckta
på stora människohav
makten ska kontrollera
vill helst tysta ner...
tittar spanar spejar
om de motsatser ser
det sägs att vi äger
rätten att tycka fritt...
öppet utan att klandras
få galoppera i fulla skritt
men detta är ej sanning
stå nu upp för ord, höj röst
pressa på och framåt
och ta ton ifrån ditt bröst







mare































Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-29 12:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, låt oss höja rösten!
2014-01-11

  träsnidaren
Härlig text!
2014-01-05

    snöö
Så sanna ord, tyvärr.
2013-12-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP