Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnen är otäck

Lögnen bor hos media
försöker tysta ner..
många tror ej på dem
och de blir bara fler..
nu sipprar skit igenom
mig lurar dom inte mer
sanningen ska segra
sprider ljuset så man ser







mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-20 11:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det gäller att vara på sin vakt.
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP