Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika hjärtan

Vissa grupper älskar våld
dom njuter av att slå
hjärtat är så fyllt av hat
det bultar för att klå..
men ett hjärta fyllt av gott
agerar tvärt emot..
det syns på våra handlingar
vad som bärs i hjärterot







mare











Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-21 09:27



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra tänkvärd text!
2013-12-27

  Bibbi VIP
Så sant.
2013-12-22

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vad hjärtat är fullt av...visa ord...
2013-12-21

  louisegirl
Så sant!
Bra skrivit!

2013-12-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP