Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A perfect fractal, what is that.


God dance

 

 

 

to see

God dance

see my love

this is

you

 

 




Fri vers (Fri form) av Annatula
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-20 17:51



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Vacker bild och text i harmoni!
2013-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Annatula
Annatula