Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spinn din piruett

Dansa min penna
helt fri på blad
släpp lös dina känslor
det gör dig glad
låt orden flöda
spinn din piruett
glöd min penna
skriv ut på ditt sätt







mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-26 13:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2014-01-11

  monka
Helt underbar!!:)
2013-12-26

  limerick
Här har din penna dansat fint!
2013-12-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP