Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en genomlyckad julfest i Bäckbyskrapan idag. Bild Google


Tillägnad Den Öppna Dörren i Västerås


För alla ljuvliga

medmänniskor

som gjorde

julfesten

så lyckad


Från djupet av

mitt hjärta

ett varmt

innerligt

tack


Jag älskar

Er alla

av hela

mitt

hjärta


och önskar

Er den

bästa

tänkbara

jul och nyår


medan jag själv

drar till Israel

för en något

annorlunda

jul i år




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-21 19:52



Bookmark and Share


  louisegirl

Så fint skrivit!
2013-12-23

  Eva Helene VIP
Fint, i tacksamhet skrivet! Allt gott på resan!
2013-12-22

  Lynx63 VIP
God Jul
Var rädd om dig =)
Kram
2013-12-22

    ej medlem längre
Så trevligt att vara med på julfest.
Hoppas du får det riktigt trevligt på din resa. Och God Jul på resan.
2013-12-22

  walborg
God Jul till Dig vännen
2013-12-21

    ej medlem längre
Önskar dig en trevlig resa, fint skrivet Bibbi!
2013-12-21

    ej medlem längre
Ett hjärtinnerligt tack du ger Den Öppna Dörren. God och välsignad Jul önskar jag dig!
2013-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP