Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klappar medhårs korrekt och fin, står dom och ljuger med tillgjorda glin..


Lögnen gror

Våldet sprids
hatet gror
politiker ljuger
min trygghet snor
arbetar hårt
betalar skatt
försöker vila
då det är natt
bär ögon i nacken
dygnet runt..
ledarna pratar
massa strunt
för handlingar
talar mer än ord
våld mot kristna
ökar på jord!
visst är jag arg
ser lögnen gro
inte kan man
på många tro..
nu blåser vindar
som inte är bra
politiker smickrar
vill röster ha..
jag tänker själv
ser vad som sker
jag blickar uppåt
för Sverige ber!







mare




























Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-22 11:40



Bookmark and Share


  Dandelion
Hej `M,`
viktigt det du skriver
och beskriver...
Go jul å sånt til dig
å dina nära kära...

2013-12-23

  Bibbi VIP
"jag blickar uppåt
för Sverige ber!"

Så ock jag!

2013-12-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP