Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Indianen med skalpellen gör dig redo

Jag är hungrig
men jag kan inte äta
Då kanske jag sväller
och exploderar
Annars kanske jag svälter
men det kan jag inte
Jag vill ha en negerboll och dessutom din son
Jag jag jag
Jag sitter här
Alltså kanske jag inte finns
Men jag vill gå ner mig totalt
ner i din yllefilt
även om du bara är en illusion
Men ändå så perfekt

Jag har inga snabbmakaroner
och inget smör
Jag vill visa att jag också kan
Jag kan
Jag vill
men jag vågar inte
Jag gör saker tillsammans
Men du
Vem är du?
Kan du inte komma och hämta mig?
Jag har egen ytterdörr
men jag kan inte spela schack
Gå vid min sida
Snälla gör det
Gör det länge
Men hämta mig först

Jag ska straffa den andre
eller den tredje
eller kanske den fjärde femte sjätte
Eller bara en i mängden av människor
Jag ska falla ner
Ramla
för att straffa dig
Men vad är samvete?
Kan jag inte bara få skära dig
med min armékniv
För jag vill inte skära mig
Jag vill inte skära i mina byxor
Jag vill skada dig
Gasa dig
Skalpera dig
Som en sann historiker
Eller giljotinera dig
Det franska sättet

Den grekiska kärleken
lämnar mig utanför
Men jag är hungrig
och det gör ont....




Fri vers av Morning Glory
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-03-15 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morning Glory