Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnen är inne, är Tomten?

En tös träffar Tomten i en shop
och till hans knä hon tar ett stort hopp
han undrar då: -What
vill du då ha för nå´t?
-Har du ej läst mitt mail i din lapptopp?




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-22 13:28



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Instämmer med Lars!

God Jul!
2013-12-23

  Lars Hedlin
Morderna Tomten!
2013-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt