Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt och pillade ihop en liten text på ett par minuter =P


Drömland <3

I mitt drömland mår alla barn bra och himmelen alltid blå,
Vi alla bär på vingar och lär oss flyga så fort vi fyller två.
Mitt ansikte blir solen, I mitt huvud samlas moln och tid finns inte mer,
Mina fötter lyfter från jorden och jag kommer aldrig gå dit ner.
Somrarna slutar komma och människor slutar le,
Jag är i mitt Drömland som ingen annan kan se.
Det finns en väg för alla att ta sig till mitt land,
Va en ärlig och trofast vän till mig så ger jag dig min hand.

Skriven av: Peter Zetterberg 22/12-13




Fri vers av Peter Poeten Zetterberg
Läst 651 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-22 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Poeten Zetterberg
Peter Poeten Zetterberg