Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna Ögon!

Mina ögon hålls öppna på ett sätt som ingen kan ändra på
Dem styr allt och jag håller mitt sinne öppet lika så
Men Kärleken kan vara lika fin som ful och avslutas så hastigt
Drömmen mattas ut och verkligheten tar vid så taskigt.

De flesta ser min utsida och inte mörkret i mina ögons slutna del
Det är lätt att dölja i skalet men sanningen är att jag vandrar ohel
Mina ögon sänder ut impulser på att något är fel och ur ögat rinner en tår
Ett par ögon säger så mycket mer än bara hur man tänker, känner och mår.

Ur våra ögon skapar vi vårt eget perspektiv på verklighet och smärta
Men slutet och början skapas långt inuti vårt hjärta
Stäng aldrig dina ögon för du vet inte vad du kan gå miste om
Det kan vara den perfekta dagen eller att en kär vän omkom.

Den mesta tiden hålls ögonen öppna och man ser så mycket som händer
Då behöver man komma bort, rensa massa skit och ta dag för dag i sänder
En dag slutar allt och ögonen stirrar ut med en tom, fast och hjälplös blick
Mina ögon stannar upp och en sista tår faller för allt det som jag inte fick.

Skriven Av: Peter Zetterberg




Bunden vers (Rim) av Peter Poeten Zetterberg
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-22 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Poeten Zetterberg
Peter Poeten Zetterberg