Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal kärlek som för länge sedan långt borta är & Hur man än lever så blir det perfekta något man aldrig lär.


Obesvarade Känslor!

För mig är du en enastående hemlighet,
Som nått begravt har kommit fram ur en ensamhet.
En levande individ som håller mig vid liv varje dag,
För om sanningen ska fram så vore jag inte nått, utan dina andetag.
Jag gillar dig inte bara för att du är vacker och ser bra ut,
Jag gillar dig för att du är du och vår tid vill jag aldrig ska ta slut.
Och varje gång jag möter din blick finns det inget annat jag kan se,
Ner i dem okända känslor varken du eller någon annan till mig kan ge.

Den vackraste stunden i mitt liv va när du kom,
Men jag inser ganska snabbt att det är inte till mig du vänder dig om.
Jag glömmer aldrig det vackra du gav när du emot mig ler,
Det har brännt fast i mig men det är mina vänner som är värda mer.
Goda vänner har alltid brytt sig ända sen den dagen dem kom,
Till skillnad från en kärlek så vänder sig inte vännerna om.

Skriven av: Peter Zetterberg




Bunden vers (Rim) av Peter Poeten Zetterberg
Läst 409 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-29 02:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Poeten Zetterberg
Peter Poeten Zetterberg