Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott Nytt År!!!

När nyårsklockor ringer det gamla året körs ut
Då har jag redan tagit en hel del nya beslut
För jag ska inte stressa, jag ska inte vara lat
Utan jag ska motionera mer igen och äta mindre mat.

Jag har en egen vilja jag måste få kunna förklara
Mitt liv är att resa så pengar måste ja nu spara
Jag ska börja jobba hårt och springa med mina ben
Ett bra år vill jag ha, klarar inte falla tillbaks igen.

När nyårsklockor ringt, det nya året inne är
Då vet man att detta år, blir något nytt man lär
Man får se nya olika vägar som leder livet fram
Ett stopp på min resa leder mig till amsterdam.

Jag ska fånga dagen så som den bara ger mig
Jag saknar känslan att få skämma bort en tjej
Vill känna den underbara kramen som jag får
Och den sköna känslan som kommer varje vår.

Jag ska njuta av det som är mitt och det jag ger
Jag ska också hjälpa andra och leva lite mer
Jag ska prova att bara vara och ta emot det som jag får
Och jag önskar er alla andra ett riktigt Gott Nytt År!


Skriven Av Peter Zetterberg 30/12 -2014




Bunden vers (Rim) av Peter Poeten Zetterberg
Läst 357 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-31 03:06



Bookmark and Share


  Peter Poeten Zetterberg
Tack så mycket allesammans =)
Riktigt Gott Nytt År på er =P
Ta vara på er och varandra! ;)
2013-12-31

    ej medlem längre
Låter härligt, gott nytt år!
2013-12-31

  Angel of love
Låter som du kommer få ett fantastiskt år.
Gott nytt år
2013-12-31

  queenia
Mycket fint skrivet!

Gott Nytt år!


2013-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Peter Poeten Zetterberg
Peter Poeten Zetterberg