Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en text som är en självbiografi av mig! Ett par år sedan jag skrev denna och personen lever fortfarande kvar inom mig. Detta är faktiskt ett bra exempel på hur lätt ett liv kan ändras snabbt redan som ung.


Ung Kärlek

Minns du den dagen då vi lekte och vi nyss fyllde 5
Den dagen glömmer jag aldrig när du bara sprang hem
Jag undrade vad det var när du grät och sprang till mig
Du sa att din mamma var död och att jag betydde allt för dig

Tiden den gick och vi lekte varje dag
Till vi fyllde 15 och jag inte längre var till ditt behag
Du träffade nytt folk och hade skoj medan jag bara titta på
Förstod du aldrig att det var jag som älskade dig så

En dag tog jag dig till vårt ställe och berättade vad jag kände
Du log men när jag sa att dig vill jag ha så blev du tyst och vände
Mitt hjärta blev till sten och min ros till dig föll till marken
Jag brast ut i gråt och ristade in vårt namn i barken
Det var den sista gången jag såg och fick vara med dig
Du var den jag älskade och ville att du dela ditt liv med mig

Din ros ligger kvar och bevisar vad kärlek faktiskt är
Du kanske inte tänker på mig men det är på dig jag bär
Jag vill för alltid leva som liten och ha dig under vår ek
Livet förändras så hastigt så vad är egentligen kärlek??

Skriven av: Peter Zetterberg




Bunden vers (Rim) av Peter Poeten Zetterberg
Läst 642 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-23 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Poeten Zetterberg
Peter Poeten Zetterberg