Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falskheten

Falskhet finns hos alla,
Ja falskhet finns hos få.
Men trodde dock aldrig att dem fanns så nära inpå...
Så säg mig då det jag inte vill höra och fortsätt så,
För det viktigaste för mig är något som du troligtvis inte kan förstå!
Jag är inte den som faller för nått som du sa nu,
Inte heller för något jag sedan hört som är du.

Så snälla sluta med all den skit som du tror är du.
I själva verket är det en skugga som i dig lever nu.
Inget du kan va stolt i och inte heller något som stämmer,
För det finns en värld i som du inte bestämmer...

Verklighet är en plats som du måste förtså,
En plats som många vill bort ifrån men åter gå.
Jag kan förstå att det är något du vill uppnå och få,
Men lägg nu av med ditt spel för det slutar alltid med att vi är två.

Skriven av: Peter Zetterberg 5/1 2014




Bunden vers (Rim) av Peter Poeten Zetterberg
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-05 05:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Poeten Zetterberg
Peter Poeten Zetterberg