Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Referat under småtimmarna


Självmordstankarna tar ledningen
Nattmaran bara några steg efter,
drar sina klor över nerver och mjukdelar
På tredje plats paniksyndromet,
väl upptränat
Krymper mig utan ansträngning
tills jag blundar men ser ändå

Jag kan inte vinna, det fungerar inte så
jag kan bara hoppas att Einstein hade rätt
att ingenting kan gå fortare än ljuset




Fri vers av Sara Boström
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-22 15:50



Bookmark and Share


  axveronika
Dessa småtimmar.....
2013-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström