Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var en gång en tomte som hade blivit förtrollad till en häst... Här fortskrider vår stafettskrivna adventskalender i 2 x 24 delar. Missa inte morgonens drömLucka 23 hos Skrot & Korn : http://www.poeter.se/Medlem?author_id=45530


HÄSTEN PÅ SKRIDSKOR [vakLucka 22 : SLÄDE]

 

 

 

 



två par skridskor
  på skilda håll

blev en släde
  med samma golv



for mot stjärnan
  i full galopp

närmar glimtar
  varandras kropp



smälter tomtar
  tar bort all tid

rimmar rummet
  i saligt glid




 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-22 19:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hm... det var ju tolkningsbart ; )
2013-12-22
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP