Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En utvisad från mellanöstern fått uppehållstillstånd och förenats med fru och barn i Sverige som ett fullständigt mirakel. Bild från fb


Bullfest för uppehållstillstånd.


Vår pastor

"lånade"

en resväska


så trosviss

att vi skulle

lyckas att

bedja loss

den utvisade

med orden:


"Väskan ska

jag ha tillbaka

och då ska

vi ha bullfest

med bullar

upp till tak"


Undrens tid

är inte förbi.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-12-23 04:38



Bookmark and Share


  aol
verkligen starkt, så fint att läsa,
2014-01-03

  Eva Helene VIP
Hjärtevärmande läsning!
2014-01-02

  Rozsi.kovacs

Men så fantastiskt återföreningen,
för familjen som säkert levt med
skräck en längre tid. Ja mirakler
finns. Fint framlagt Bibbi
2013-12-25

  axveronika
Vilken ljus och underbar bild av en av de lyckliga tilldragelser som trots allt också inträffar! Grattis!
2013-12-25

  ResenärGenomLivet VIP
Det är så härligt att inte undrens tid är förbi...trevligt att du delar med dej av detta...
2013-12-24

    ej medlem längre
Jätteroligt, å ännu ett bevis för bönens kraft!
2013-12-23

    ej medlem längre
Blir tårögd
2013-12-23

  walborg
Blir glad att läsa
2013-12-23

  walborg
Blir glad att läsa
2013-12-23

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tack Bibbi! Helt enkelt underbart!
2013-12-23

  louisegirl
Underbart!
2013-12-23

    ej medlem längre
Men så underbart!
2013-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP